header

Middelburg 800

In 2017 bezit Middelburg 800 jaar stadsrechten. Het jubileum wordt kracht bijgezet met allerlei festiviteiten. Naast samenwerking met de vele terugkerende feesten en festivals worden er speciaal voor Middelburg 800 enkele bijzondere activiteiten georganiseerd. Ook de Open Zeeuwse 2017 zal speciaal aandacht aan het jubileum van de stad besteden!

Middelburg viert haar jubileum dit jaar uitgebreid: van jong tot oud, met inwoners en bezoekers. Middelburg laat zichzelf zien en treedt op een verrassende manier naar buiten. Vier kernwoorden: gastvrij, veelzijdig, ondernemend en … toekomstgericht. Bijzondere activiteiten als masterclasses, een Sportweek, het Introfestival en Waterlicht door Daan Roosegaarde. Daarnaast zijn er vele andere initiatieven die het jubileumjaar aangrijpen om Middelburg een prachtig jaar te bezorgen. Voor meer informatie over de activiteiten, klik hier voor de agenda.

De hoofdstad van Zeeland laat haar gastvrijheid, veelzijdigheid en ondernemerschap zien. Als monumentenstad. Als kunst- en cultuurstad. Als stad van de Vrijheden. Als universiteitsstad. Als horecastad. Als winkelstad. Als toeristenstad. Aan hen die er wonen, ondernemen en werken. Aan bezoekers uit Zeeland, Nederland, België en Duitsland. En aan hen die er nog nooit geweest zijn. Gedurende het hele jaar zijn er vele verschillende activiteiten, voor diverse publieksgroepen. Met een lokaal, regionaal, nationaal en zelfs internationaal bereik. Wij nodigen u uit om mee te doen, deel te nemen, te ondernemen en vooral: te genieten.

Voor meer informatie over Middelburg 800 klik hier voor de website