Met winnaars als de Belg Cedric Nuytinck, Slowaak Thomas Keinath, Fin Benedek Olah, Nederlands-Chinees Tan Aran en nationale vrouwentoppers Carla Nouwen en Angelique Gertenbach heeft de Open Zeeuwse de afgelopen jaren een aardige reputatie opgebouwd. Ook in 2018 streeft de organisatie weer naar een sterk en aansprekend deelnemersveld!

Het Herder Open Zeeuwse toptoernooi heeft opnieuw één categorie met max. 32 spelers waarin ook (inter)nationale vrouwentoppers van topniveau een plekje kunnen krijgen! Net als voorgaande jaren wordt de inschrijving ook in de buurlanden opengesteld en duidelijk is dat er opnieuw internationale belangstelling is!

Het toptoernooi staat open voor spelers met een A-licentie (Nederland en België) of van het niveau Regionalliga of hoger uit Duitsland. Spelers met een Nederlandse B-licentie of Belgisch B0 klassement kunnen bij de organisatie een verzoek indienen om in aanmerking te komen voor een wildcard. Wedstrijden worden in de poules geteld door vrijwilligers en vanaf de halve finale door bondsscheidsrechters. Voor meer informatie of aanmelding per mail, via: Michel de Vries, michel.de.vries75@gmail.com of telefonisch via (+31) 06 46 26 21 76

Wie Cedric Nuytinck gaat opvolgen, wordt dus een zeer spannende strijd. Toegang is zoals de afgelopen jaren gratis dus een goede de aanleiding om zaterdagmiddag 25 augustus op de tribune van ‘de Sprong’ plaats te nemen!

Download hier Convocatie Open Zeeuwse 2018