Aansprekende namen op toptoernooi Open Zeeuwse

By juli 1, 2014Nieuws

De ‘startlijst’ van het Toptoernooi van de Open Zeeuwse Tafeltenniskampioenschappen raakt al aardig gevuld. Voor het met A-spelers gedoteerde toernooi op zondag 7 september schreven met name al een groot aantal mannentoppers in. Zo geven in het Middelburgse sportcomplex ‘de Sprong’ in de nazomer in ieder geval twee voormalige Nederlandse kampioenen, Michel de Boer (kampioen in 2010) en Casper ter Luun (2013), acte de présence.

Net als in 2013 is het de toernooiorganisatie gelukt om een erg sterk deelnemersveld bij de mannen naar Zeeland te lokken. Naast de genoemde Casper ter Luun (nummer 6 huidige nationale ranglijst) en Michel de Boer (nr. 7) hebben ook Laurens Tromer (nr. 2) en Qiang Liu (nr. 8) aangegeven te zullen komen. In totaal zullen maximaal 16 A-spelers in actie komen.

Vrouwentoernooi
In het vrouwentoernooi is het inschrijven door onduidelijkheid over programma van competitie en Europa cup later op gang gekomen. Inmiddels hebben de winnares van 2013, oud-international Carla Nouwen (nr. 9 nationale ranglijst) en Li Nan Sun (nr. 6) zich aangemeld. Het toernooi wordt gespeeld op zondagmiddag 7 september vanaf 13.00 uur. Voor beide toernooien is inschrijven nog beperkt mogelijk.