Groot aantal side-events waaronder twee dagen buffet (2014)

By juli 27, 2014Nieuws

Net als vorig jaar staat het hele Open Zeeuwse-toernooiweekend vol van de activiteiten! Een kinderspeeltuin, een demonstratietraining, minitafels, de NTTB-snelheidsmeter, actiefotografie, een materiaalstand en… twee dagen een afsluitend buffet!! Nog meer reden dus om je alsnog in te schrijven!

Net als vorig jaar probeert de organisatie van de Open Zeewse beide dagen voor zowel spelers als toeschouwers aantrekkelijk te maken. Daarom staan er ook nu weer een groot aantal side-events gepland. Op de jeugddag, zaterdag 6 september, is er een ‘tafeltennis-kinderspeeltuin’ voor kleine broertjes of zusjes georganiseerd door MJ tafeltennis. Dit bedrijf organiseert dezelfde dag ook een demonstratie en een demonstratietraining voor (beginnende) trainers. Voor spelers en toeschouwers is er daarnaast te spelen op mini-tafels en kun je met de NTTB-snelheidsmeter kijken hoe hard je kunt smashen! Op de zaterdag vind er in de Sprong daarnaast tegelijkertijd ook het eerste Middelburgse WUTTO-toernooi plaats. Informatie over inschrijven vind je elders op deze site of de WUTTO-website.

Buffet
Beide dagen worden er daarnaast van alle deelnemers actiefoto’s gemaakt, is er een materiaalstand aanwezig en… kun je na afloop van het toernooi een maaltijd nuttigen. Op zowel de zaterdag- en zondagavond kun je in de naastgelegen clubhuis van TTCM de Zandkuil deelnemen aan een buffet. Voor € 10,- kun je kiezen uit een nasi/saté of hamburger-buffet en krijg je ook een consumptie. Opgeven is tevoren wel noodzakelijk. Mail naar info@openzeeuwse.nl met welk aantal spelers/begeleiders je meedoet! Inschrijven verplicht wel tot betalen!