Open Zeeuwse 2015

By april 14, 2015Nieuws

Voor de derde keer in successie is het eerste weekend van september wederom Open Zeeuwse weekend! In de sporthallen van De Sprong organiseert TTC Middelburg ook dit jaar weer op 5-6 september het grootste toernooi van Zuid-west Nederland. De formule is iets anders: het basisscholierentoernooi vindt niet voorafgaand aan hetzelfde weekend plaats maar iets later in het jaar én het teamtoernooi op zondag is vervangen door een individueel toernooi! Twee dagen toptafeltennis, dus!

Alle tafeltennisactiviteiten dit weekeinde hebben opnieuw tot doel de tafeltennissport in de provincie onder de aandacht te brengen. Tafeltennis is immers een geweldige sport die je bovendien tot je tachtigste kunt beoefenen! Naast de genoemde toernooien zullen daarom ook dit keer weer de nodige extra activiteiten gehouden worden om het verblijf in Zeeland nog verder te veraangenamen. Nadere informatie hierover volgt via deze website, maar een tipje van de sluier kunnen we wel al oplichten… Zowel op de zaterdag als de zondag zal er na afloop van het toernooi een maaltijd te nuttigen zijn. En, in de speelaccommodatie zal op de speeldagen gezorgd worden voor extra vertier voor toeschouwers en toernooideelnemers.

TTCM hoopt op belangstelling van veel scholieren én een topbezetting op de beide toernooidagen. Waar de afgelopen jaren het deelnemeraantal groeide tot ongeveer 300 spelers in 2014, heeft de organisatie ruimte voor nog meer deelnemers! Inschrijven kan individueel of met de club via het inschrijfsysteem op deze website (openzeeuwse.nl). Wil je op de hoogte blijven van side-events en ander toernooinieuws? Like dan ook onze FaceBook-pagina!