Pizza & Pubquiz!

By juli 8, 2015Nieuws

Net als voorgaande jaren zorgen we op de Open Zeeuwse in het toernooiweekend voor meer dan alleen tafeltennisvermaak. Dat geldt ook voor de editie van 2015! Veel kennis van sport en van de tafeltennissport? Dan doet u zaterdagavond toch wel mee aan de ‘pubquiz’ in de kantine van de Zandkuil? En dat u daar ook kunt eten die avond is inmiddels wel bekend, toch?

De zaterdag van het jeugdtoernooi wordt zoals gezegd afgesloten met een maaltijd: PIZZA in dit geval (vanaf 18.00 uur) én een pubquiz over sport en tafeltennis! De quiz begint duurt ongeveer van 19.30 tot uiterlijk 21.30 uur.

Inschrijven?
Voor beide activiteiten hebben we graag enige indicatie hoeveel deelname we mogen verwachten. Inschrijven daarom graag via info@openzeeuwse.nl. De kosten voor de pizzamaaltijd bedragen (€ 7,50 inclusief een consumptie); in combinatie kun je voor € 10,- ook deelnemen aan de pubquiz. Deelname is wel per team (2 of 3 spelers) en evt. kan voor € 5,- per team ook los worden ingeschreven. Naast de eer zijn er ook prachtige prijzen te winnen!

pubquiz-pizza