Op zaterdag van de Open Zeeuwse kampioenschappen vinden er ook leuke andere activiteiten plaats! Wat dacht de van de Open Zeeuwse kampioenschappen rond-de-tafel? Of meedoen aan een echte guiness-book-of-record-poging? Zorg dan dat je zaterdag 25 augustus op tijd in de Sprong bent want om 13.00 uur starten we met de recordpoging!

Guiness-book-of-record
Een echte notaris gaat beoordelen of het ons lukt om 250 (!!) tafeltennissers tegelijk een balletje op hun batje hoog te houden! Zin om misschien wel bij het jeugdjournaal of Omroep Zeeland te komen bij het behalen van dit record? Meld je dan vanaf 12.15 (maar uiterlijk 12.45 uur) in de hal van de Sprong! De eerste 100 kinderen mogen hun batje + balletje houden!

Rond-de-tafel
Na de recordpoging vinden er voor de aanwezige kinderen de Open Zeeuwse kampioenschappen rond-de-tafel plaats. Heb jij op school of op de camping ook vaak rond-de-tafel gespeeld? Of wil je wel eens proberen hoe goed jij bent? Tussen 14 en 15 uur maken we uit wie er als kampioen met een prachtige prijs van door gaat! Deelname is gratis!