Toernooi Informatie 2014

By januari 28, 2014Nieuws

De Open Zeeuwse (Tafeltenniskampioenschappen voor de volledigheid) vinden dit keer plaats in het eerste weekeinde van september. Op 5-6-7 september is het prachtige sportcomplex De Sprong in Middelburg wederom het strijdtoneel.

Voor basisscholieren uit de groepen 5 tot en met 8 wordt er voorafgaand aan het toernooiweekend op vrijdag 5 september hét basisscholierentoernooi tafeltennis voor Walcheren gehouden! Kinderen in de bovenbouw van de basisschool worden via hun scholen uitgenodigd met een flyer en kunnen zich via hun school of per email inschrijven. Het scholierentoernooi vindt ’s middags plaats.

Zaterdag 6 en zondag 7 september organiseerde TTCM opnieuw de Open Zeeuwse tafeltenniskampioenschappen. In twee hallen zal op bijna 50 tafels fanatiek gestreden worden om diverse titels. De zaterdag is vanaf 9.30 uur traditioneel voor de jeugd. Deelname is vrij voor clubs onder de vlag van de internationale tafeltennisbonden en dus ook open voor clubs uit bijvoorbeeld buurlanden België en Duitsland.

De zondag van de OZTTK is net als vorig jaar decor voor een teamtoernooi voor senioren en de topjeugd. Dit toernooi start eveneens om 9.30 uur. Op de zondagmiddag komt vanaf 13.00 uur de nationale heren- en damestop in actie op het toptoernooi. Inschrijving is in principe alleen mogelijk voo spelers met de hoogste (A) licentie.

Toernooileider

Author Toernooileider

More posts by Toernooileider