Topbezetting mannentoernooi Open Zeeuwse 2014

By juli 27, 2014Nieuws

Toeschouwers krijgen zondag 7 september ‘waar voor hun geld’ als ze de moeite nemen om naar de Middelburgse sporthal De Sprong te komen. Met 12 spelers uit de huidige top 20 van de nationale ranglijst is het toernooi na het Masterstoernooi en de NK ‘misschien wel het sterkst bezette toernooi ooit… Het toernooi dat om 13.00 uur aanvangt is overigens gratis te bezoeken!

Het A-toernooi bij de heren is inmiddels volgeboekt met een zeer mooi en sterk deelnemersveld! Met deelname van Laurens Tromer (nr. 2), Rajko Gommers (5), Michel de Boer (6), Casper ter Luun (8), Nathan van der Lee (9), Koen Hageraats(11), Martijn de Vries (12), Qiang Liu (14), Boris de Vries (15), Wai Lung Chung (16), Martin Katchanov (17) en Tan Aran (20) zijn er 12 spelers uit de top 20! Uit de Belgische competitie en komend seizoen Enjoy Deploy doet bovendien ook nog Finse nummer 298 van de wereldranglijst, Olah Benedek mee.

Bij de dames is er nog wel enige ruimte, maar hebben inmiddels Carla Nouwen (nr. 6), Elena Chmiguelskaia (nr. 10-B), Lynn van de Elsen (13), Monique Posthuma (15), Li Nan (18) en Angelique Gertenbach (19) uit de top 20, zich aangemeld.

Het toptoernooi van de Open Zeeuwse is onderdeel van drie dagen tafeltennis in het Middelburgse sportcomplex de Sprong. Vrijdagmiddag 5 september vindt er een basisscholierentoernooi plaats, zaterdag 6 september een jeugdtoernooi en op zondag naast het topevent ook een teamtoernooi. De uiterste inschrijfdatum voor de toernooien is zondag 10 augustus!