Wederom sterke bezetting Open Zeeuwse?

Met Cedric Nuytinck (Bel), Thomas Keinath (Slv) en afgelopen jaar Abdel-Kader Salifou (Fra) kende de afgelopen vijf edities van de Open Zeeuwse iedere keer sterke winnaars. Dat het dus ook in 2019 gaat lukken om een sterk deelnemersveld bijeen te brengen lijkt geen twijfel. De vraag is meer of het voor de eerste keer een landgenoot gaat lukken om het toptafeltennistoernooi in de aanloop van het nieuwe seizoen gaat winnen.

Waar in eerdere edities al veel Belgische spelers deelnamen, was de editie van 2018 misschien wel de meest Belgische. Met naast Nuytinck ook Lauric Jean (nr. 7) Thibaut Darcis (13), Gaetan van Swartenbrouckx (15), Filip Cluijts, Marcus Thibaut, Nicolas Schenkel, Jan Poel én David Henkens maakten een groot aantal topspelers de reis naar Middelburg om een gooi te doen naar de hoofdprijs! Dat was geen devaluatie van he toernooi. Vanuit Nederland wordt al jaren wat jaloers gekeken naar het niveau van onze zuiderburen.

Voor 2019 hebben een aantal toppers hun deelname al toegezegd. Via deze site of onze Facebookpagina houden we u op de hoogte. Spektakel lijkt in ieder geval verzekerd! Wie Salifou gaat opvolgen, wordt wederom een zeer spannende strijd. Toegang is zoals de afgelopen jaren gratis dus een goede de aanleiding om zaterdagmiddag 24 augustus vanaf 12.00 uur op de tribune van ‘de Sprong’ in Middelburg plaats te nemen!

Download hier Convocatie Open Zeeuwse 2019